Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK'ın ortaklaşa yürüttüğü, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen IX. İlköğretim Öğrencilerine Yönelik Matematik ve Fen Bilimleri-BBE Proje Çalışması” bölge sergisine 2 proje ile katılan Mudurnu Zafer Türk Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgiler verdi.
İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu başkanlığındaki ziyarete Mudurnu Zafer Türk Ortaokulu Müdürü Afer Yılmaz, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Mehmet Çeltek, Matematik Öğretmeni Elif Çavundurluoğlu ile öğrenciler Kadir Tekin, Gökhan Tanrıkulu ve Emrullah Dağ katıldı.
Mudurnu Zafer Türk Ortaokulu Müdürü Afer Yılmaz, Okulumuz Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK'ın ortaklaşa yürüttüğü, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen IX. İlköğretim Öğrencilerine Yönelik Matematik ve Fen Bilimleri-BBE Proje Çalışması” bölge sergisine katılarak biri Fen ve Teknoloji, diğeri Matematik alanında olmak üzere Fen alanında Loofah(cylindrica) Bitki Liflerinin Betonun Güçlenmesine Etkisinin İncelenmesi”, matematik alanında ise Birde Bu Yoldan İkiye Bölelim” adlı 2 proje ile ilimizi başarıyla temsil ederek bölge finalinden ilk 74 proje arasına girdi” dedi.
Vali Zahteroğulları'na ziyareti kabul ettiği için teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Başarılı öğrencilerimizle sizleri ziyaret edelim dedik. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.
Ziyarette öğrenciler Kadir Tekin, Gökhan Tanrıkulu ve Emrullah Dağ yaptıkları projeler hakkında Vali Ahmet Zahteroğulları'na bilgiler verdiler.
Öğrencileri ve öğretmenleri başarılarından dolayı kutlayan Vali Zahteroğulları, Sizleri ve ailelerinizi kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması ancak sizin gibi geleceğimizin aydınlanmasına katkı sağlayan çalışkan ve başarılı öğrencilerimizle olacaktır. Bu başarıyı en etkin bir şekilde kullanarak önce devletimizin ve milletimizin daha sonra da ailelerinizin sizlere verdiği imkanları ve emekleri boşa çıkarmamak sizlerin borcu olduğunu düşünmeli ve bu bilinçle başarılarınızın devam etmesini sürdürmelisiniz. Sizleri tekrardan kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Daha sonra Vali Ahmet Zahteroğulları ziyaret anısına öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.