ÖĞRENCİLER PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI OKUYARAK ÖĞRENECEK

Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi Peygamber efendimizin (SAV) ‘ın 1442. doğum yılı münasebeti nedeni ile ‘' KUTLU DOĞUM'' ayına yönelik Kitap Okuma ve Kompozisyon Yazma Yarışması düzenliyor. Bilgievinden yapılan açıklamaya göre: Bu yarışma öğrencilerimize Peygamber Efendimizin hayatını yakından tanıma ve tanıtmak amacı ile düzenleniyor.

YARIŞMA 6 KATEGORİDE: Yarışmaya ilçemiz de bulunan tüm okullardaki öğrencilerimiz (3. Sınıf-12. Sınıf) ve Öğretmenlerimiz katılabilecekler. Yarışma 6 Kategoride gerçekleşecektir.

Başvurular 14 Ocak-24 Ocak 2013 tarihleri arasında okul müdürlüklerine yapılacaktır.

Yarışmaya katılacak adaylar; 20 Ocak-20 Mart 2013 tarihleri arasında kendi kategorilerinde belirlenen kitabı okuyacaklar ve kendilerine 50 çoktan seçmeli test ve konusu sınav esnasında verilecek kompozisyon yazmadan sınava tabi tutulacaklardır. Sınavlar Mart ayı içerisinde yapılacaktır.

Yarışmada İlçemizdeki Ortaokul ve Liselerde görev yapan Türk Dili ve Edebiyatı, Din Kültürü ve Ahlak ve Bilgisi,Türkçe ve Meslek Dersleri branşlarında 10 Öğretmen Jüri olarak görev yapacaklardır.

ÖDÜLLER MUHTEŞEM: Yarışmada dereceye girecek öğrenci ve öğretmenleri muhteşem ödüller bekliyor. Sponsorluğunu ilçemizdeki hayırsever iş adamlarının üstlendiği yarışmada her kategorideki;

1.'lere: 1 Cumhuriyet altını+1000TL+tablet bilgisayar

2.'lere: Yarım altın

3.'lere: Yarım altın