24 Kasım Öğretmenler Günü Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen etkinlikle kutlandı; akademik ve idari personele kemer ve kalem hediye edildi.

Gerede MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, etkinlikte yaptığı konuşmada, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, Öğretmenlik dünyanın en zor, meşakkatli ve sabır isteyen, en onurlu ve şerefli mesleğidir. Bizleri bir sanatkar titizliği ile dokuyan ve yetiştiren öğretmenlerimize minnettarız.” dedi. Konuşmanın ardından Gerede'de deri imalatı yapan özel firmalar ile Gerede Belediyesi tarafından akademik ve idari personele kemer ve kalem hediye edildi.

AİBÜ Öğrenci Konseyi de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla güzel bir etkinlik düzenledi. Konsey Başkanı Burak Saygılı, Başkan Danışmanı Emre Eren Yılmaz, Basın Sorumlusu Sevim Yaylacı ve temsilciler İlyas Rüzgar, Müberra Karaevli ve Ahmet Saçak, Rektörlük başta olmak üzere Üniversitemizin fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında görev yapan akademik ve idari personele karanfil armağan ettiler.