Bolu'da, 5 katlı bir apartmanın 4. Katında çıkan yangın panik yarattı.

Karamanlı Mahallesi İsfendiyaroğlu Sokakta bulunan Kunduracılar Apartmanının 4. katında bulunan ve öğrencilerin kaldığı öğrenilen bir dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Apartmanın camlarından alev çıktığını gören çevredeki vatandaşlar, hemen Bolu Belediyesi İtfaiyesine haber verdi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü.

Diğer taraftan, yangının çıktığı apartmanın bulunduğu sokakta yaşanan hatalı park sorunu yüzünden itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Yangının her hafta pazartesi günleri yoğun bir parklanma yaşanan sokakta çıkması, paniğin daha da artmasına neden oldu. Sokak girişine gelişi güzel bir şekilde parke dilen otomobiller itfaiyenin geçişini zorlaştırdı. Sokağın girişinde bulunan bir otomobil, itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla itilmesinin ardından sokağa girebilen itfaiye aracı yangına müdahale etti.

Diğer taraftan, apartmanın içine dağılan duman nedeniyle fenalaşan apartman sakinlerine, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Yangının çıktığı dairenin üst katında bulunan 2 kişi bina içine dağılan duman nedeniyle rahatsızlandı. Dumandan zehirlenen 2 kişiye, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından müdahale edildi.

Yangın çıkan daire, kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle, dairenin camlarının paramparça olduğu gözlendi. Alevler camlardan dışarı çıkarken, aşırı sıcaklık nedeniyle binanın ısı yalıtım malzemeleri de zarar gördü. Yangının çıktığı dairede bulunan bütün eşyalar kullanılamaz hale gelirken, altında ve üstünde bulunan dairelerde de maddi hasar meydana geldi.