Gerede TSO üyelerinin menfaatine hazırladığı imkanlara bir yenisini daha ekledi.
Gerede Ticaret Ve Sanayi Odası, üyelerinin menfaatine sunduğu imkanlara bir yenisini daha ekledi.
Bankalarla yaptığı kredi protokolleri dâhilinde Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile de anlaşan Gerede TSO, cazip kredi koşullarından oluşan bir protokol gerçekleştirildi.
Oda yönetiminden Mustafa Allar ve Şerafettin Dağyıldızı ile TEB Bolu Şube KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi Necdet Şahin ve KOBİ Müşteri İlişkileri Yönetici Yardımcısı Harun Aydın'ın katılımıyla gerçekleşen protokolde, 36 aya varan kredi imkânı sunulacağı öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre; ticari kredi kullanan firmalardan ilk üç ay boyunca herhangi bir ödeme talebinde bulunulmayacağı kaydedilirken, kredi vadelerinin ise azami 36 ay olacak şekilde uygulanacağını belirtildi.
GTSO'nun faal üyelerin yaralanabileceği kredi protokolü önümüzdeki sene nisan ayı bitimine kadar bir boyunca geçerli olacak.
Protokol töreninde konuşan GTSO Başkanı Mustafa Allar, protokollere devam edileceği bilgisini vererek; Oda olarak yapmakta olduğumuz kredi protokollerine bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız. Üyelerimizin nakit sıkıntılarına çözüm bulmak ve piyasa şartlarına göre en cazip oranlı kredileri kapsayan bu gibi protokollere devam edeceğiz,” diye konuştu.