Birlik Başkanımız Tahir GAYRET ve Yönetim Kurulu Tarafından düzenlenen birliğe bağlı oda başkanlarının davet edildiği başkanlar toplantısı 12 Nisan 2013 Cuma günü saat 14.00'te birlik toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya katılan oda başkanlarına Birlik Başkanı Tahir Gayret katılımlarından dolayı teşekkür etti. Birlik Başkanı Gayret çalışmalardan ve geçen süreç hakkında geniş bilgiler verdi. Yaşanan genel sekreter sorununa da değinen Başkan Gayret, hukuksal sürecin devam ettiği, bu üzücü olayın yapılacak olan Bolu Büyük Sanayi Sitesi çalışmalarını aksatmadığı çalışmaların son sürat devam ettiğini açıkladı. Sanayi Sitesi için ihaleye çıkma aşamasında olduğunu gerekli evrakların TOKİ'ye teslim edildiğini belirtti. Birlik başkanı özellikle bu konu ile ilgili başkanların kafasında oluşan soruları sormalarını isteyerek, kendisinin tüm içtenliği ile bunları cevaplandıracağını söyledi. Başkanların sorduğu soruları cevaplayan Başkan Tahir Gayret, Biz yönetim ve denetim kurulları olarak görevimizin başındayız ve sizlerden aldığımız destekle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Toplantıda esnaf ve sanatkârların sorunlarına değinildi. Özellikle İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliklerinden kaynaklanan çalışmalar hakkında ve nakliyeci esnafının sorunları tartışılarak gerekli girişimlerin yapılması kararlaştırıldı.
Toplantı karşılıklı bilgi alışverişi ve oda başkanlarının sorunlarını dile getirdiği sohbet ortamıyla son buldu.