Geçtiğimiz ay yapılan ihaleyle 16.500 liraya kiralanan ancak müstecirinin vazgeçmesi sonrası muallakta kalan Oba Kafe'de Bolu Belediyesi yeniden ihaleye çıktı. Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan ihaleye 3 firma katılırken, ihale 12.500 lira aylık kira bedeliyle İstanbullu bir inşaat firmasında kaldı.
Bolu Belediyesi Oba Kafe ihalesini yeniledi. Geçtiğimizay ihalesi yapılan ve rekor fiyatla kiralanan Oba Kafe, müstecirin vazgeçmesi sonrası yeniden ihaleye çıktı. Bolu Belediye Meclisi'nde gerçekleştirilen ihaleye 3 firma katıldı. 4 bin lira muammen bedelle başlayan ihaleye Fatih Alemdar, Ali Karataş ve MTA Kent İnşaat firmaları katıldı.
Yapılan açık arttırmada Fatih Alemdar 10 bin lirada ihaleden çekilirken, Ali Karataş son teklif olarak 12 bin liraya çıktı. İhalede en yüksek teklifi ise İstanbul'dan geldiği belirtilen MTA Kent İnşaat firması 12.500 lirayla verdi.
İhale Komisyonu firmalar tarafından verilen teklifleri değerlendireceğini belirterek, ihaleyi en kısa sürede sona erdireceğini belirtti.