Mersin'in Tarsus ilçesinde bir süredir kayıp olan 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesine tepkiler gelmeye devam ediyor. Yurt genelindeki tüm STK'lar birer birer kınama mesajları yayınlıyor. Ülkü Ocakları Bolu Şubesi tarafından yapılan açıklamada ise yaşanan bu vahşet olayının vicdan sahibi tüm Müslüman Türk ulusunu derinden yaraladığı, tarifi imkansız bir acıya sevk ettiğinin altı çizildi.

Bolu Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil tarafından yapılan açıklamada olayla ilgili yakalanan faillerin hak ettikleri cezayı en ağır şekilde çekeceklerine inandıkları belirtildi. Evcil yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir süredir kayıp olan genç kız kardeşimiz Özgecan'ın cesedi yakılmış olarak bulunmuştur. Yaşanan bu vahşet olay vicdan sahibi tüm Müslüman Türk ulusunu derinden yaraladığı gibi bizleri de tarifi imkansız bir acıya sevk etmiştir. Öncelikle Özgecan kardeşimize Allah'tan Rahmet dilerek, büyük acılar içerisindeki ailesine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Bu olayla ilgili yakalanan faillerin hak ettikleri cezayı en ağır şekilde çekeceklerine inancımız tamdır. İslamiyet'ten önce Arap yarımadasında kız çocukları diri diri gömülürken, Avrupa'da köle pazarlarında satılırken, Türk toplumunda kadınlar, erkeğinin yanında, onunla birlikte savaşa giden, onunla birlikte kararlar alan ve toplumda hak ettiği saygıyı gören bir mertebede tutulurdu. İslamiyet'ten sonrada Türk toplumunda kadının yeri her zaman kutsal olmuştur. Kadını erkeğinden ayırmayan ve her zaman el üstünde tutan bir Türk toplumunda, bugün kadınlara yönelik şiddetlere ve bu tür vahşi cinayetlere tanık olmak bizlerin yüreklerini yakmaktadır.

Haçlı zihniyetinin yüz yıllardır Anadolu topraklarında Türk aile yapısını ve geleneklerini bozmak, yok etmek için verdiği mücadelenin bir sonucu olan bu tür vahşilikleri bırakın kabullenmeyi, cezasız bırakma gibi lüksümüz ve düşüncemiz olamaz. Ülkemizde son dönemlerde yaşanan kadınlara yönelik şiddet ve cinayetler tamamen Türk geleneklerinden ve ahlakından uzaklaşmanın bir tezahürüdür. Ruhen ve fikren boşaltılan gençler, siyasi ve Siyonist oyunlarla Müslüman Türk ahlakından uzaklaştırılmış, Anadolu topraklarının kabullenemeyeceği insanlık dışı olayları yapmaları sağlanmıştır. Siyasi iktidarın zafiyetini değerlendiren bazı güçler Türk toplumunu yok etmek için ahlaki ve temel değerleriyle oynama cesaretini kendinde bulmuştur. Hiç kimse unutmasın ki bu topraklarda Ülkü Ocakları var olduğu sürece hiçbir güç bu toplumun ahlak yapısıyla bu denli uğraşamayacaktır. Bu ocaklarda Müslüman Türk ahlakıyla yetişen gençler, bu toprakların fikrini ve ahlakını her karış toprağına ilmik ilmik işleyecektir. Özgecan kardeşimizin failleri ve o zihniyetteki yaratıklar artık bu topraklarda kendilerine yaşama şansı bulamayacaklardır.

Siyasi iktidarın bütün bu yaşananları bir an önce görmesi ve tedbir alması en büyük dileğimizdir. Aksi halde, tecavüzün normalleştiği ve alışıldığı, cinselliğin alenileştiği, genç ve çocukların her türlü cinsel ve şiddet eğilimli etkiye açık olduğu bir sosyal yapıya, siyaset ve güvenlik bürokrasisinin de başarısızlığı eklenince sokaklar hiçbir evladımız için güvenli olamayacaktır. Başka Özgecanlar katledilmesin, başka ana-babalar böyle bir evlat acısı yaşamasın diye gereken tüm tedbirler alınmalıdır. Özgecan Aslan kardeşimize Cenabı Allah'tan rahmet, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum. Suçluların bir an önce adalet önünde hesap vererek, vicdanlardaki insanlık isyanının da sükût bulacağını ümit ediyorum." Haber Merkezi