Boluspor'un tecrübeli orta saha futbolcusu Ali Güzeldal, Ankaragücü maçında ortaya koyduğu performans ile alkışı en çok alan oyunculardan biri oldu.
Geçmiş olduğumuz hafta ilk on birde forma giymeye başlayan ve bir gol atarak ortaya koyduğu performans ile alkış alan Ali Güzeldal, Ankaragücün'de de aynı performansı sergiledi. Boluspor'un geriye düştüğü anlarda Boluspor'un yeniden oyuna ortak olması için mücadele edeb GÜzeldal, uzaktan attığı şık gol ile takıma 1 puanı getiren oyuncu oldu. Maçın içinde sürekli arkadaşlarına hata yapmamaları için uyarılarda bulunan Güzeldal, maç sonu basın toplantısında da üzgün olduklarını belirtti. Güzeldal'ın oyun içerinde bir şutu da direkten dönerken, sergilediği futbol alkış aldı.
Güzeldal; Çok farklı olabilirdi”
Ali Güzeldal maç sonunda yaptığı açıklamada, Çok üzgünüz. Farklı olabilecek bir maçta puan kaybettik. Kolay gol yiyoruz. Bu hafta yeni hocamızın da gelişiyle farklı bir hava yakaladık. Rakibe son dakika da bir pozisyon verdik. Biz öne geçebilsek sonuç daha farklı olabilirdi. Ama ilerleyen haftalar için daha iyi bir yola gireceğiz” dedi.