PTT birinci ligde teknik direktör değişimine gidilmesinin ardından Boluspor'da kazanılan maçlarla çıta yükselirken bu sezon kiralık olarak transfer edilen Yusuf Emre Gültekin‘in oynadığı maçlarda da Boluspor üstün bir futbol ortaya kokuyor. Genç oyuncunun performansı dikkat çekerken Yusuf Emre oynamadığı ve oyundan çıktığı maçları Boluspor kaybediyor.

Kırmızı Beyazlılar'da Yusuf Emre Gültekin gerçeği bir kez daha dikkat çekti. Geçtiğimiz haftalarda Kırmızı beyazlı ekibin en formda oyuncusu olarak belirttiğimiz haberlerde genç oyuncuyu analiz ederken Yusuf Emre Gültekin'in oynamadığı maçlarda kabusa dönüşüyor. Kırmızı Beyazlı ekibin 3 puan kazandığı ve puan aldığı maçlarda performansıyla ışık saçan genç futbolcu sahadaki mücadelesiyle alkış alıyor. Kırmızı Beyazlı ekibin Şanlıurfaspor ve 1461 Trabzon maçıyla yükselişe geçmesiyle birlikte kazanılan bu maçlarda ilk 11'de forma giyen genç futbolcu diğer kazanılan maçlarda da formuyla en çok katkıyı yapan oyuncu olarak görünüyor.

O yoksa Puanda Yok

Kırmızı beyazlı ekibin kaybettiği maçlarda Yusuf Emre yoksa puanda yok. Kaybedilen Alanyaspor maçında ilk 11'de forma giyemeyen genç futbolcu bu haftaki Göztepe Aş maçında da oyundan 68'inci dakikada çıkınca kırmızı beyazlılar bir kez daha mağlup olmaktan kurtulamadı. Boluspor'un orta sahsında Alican ile birlikte yükü taşıyan oyuncular arasında yer alan genç futbolcu Göztepe maçında bir kez daha Emre yoksa Boluspor da yok dedirtti. Rakip Göztepe Aş.'nin üstün olduğu maçta kalesinde bir çok pozisyon gören Boluspor, orta sahada Emre Gültekin ile ayakta kalmaya çalışırken 68'inci dakikadan sonra her şey tersine döndü.

Maçın 2'inci yarısı ile orta sahada Göztepe'nin daha üstün olduğu görülürken Hernandez ve tecrübesiz Emrullah etkisiz kaldı. Orta sahada direnen Yusuf Emre'nin de oyun dışına alınması ile orta saha tamamen Göztepe'nin eline geçti. Boluspor kupa maçı dolayısıyla hiç ara vermeden çalışmalarına başlarken Yusuf Emre antrenmanda takımla beraber çalıştı.

Sakat mı Değil mi?

Kırmızı Beyazlılar uzun süre önde olduğu maçta Emre Gültekin oyundan çıkması sonrası tamamen orta sahayı kaptırırken maçı da kaybetmişti. Maç sonunda sakat olduğu söylenen genç oyuncunun maça devam edecek kadar bir sakatlığının olmadığı gelen haberler arasında yer alırken Pazar günü yapılan antrenmanda da Emre Gültekin'in yer aldığı görüldü. Giresunspor maçında genç oyuncunun oynaması bekleniyor. Fahri GÜNDÜZ