Boluspor'da kiralık olmasına rağmen performansı ile göz dolduran Emre Gültekin, Kardemir Karabükspor maçında da sahanın yıldızlarındandı. Kırmızı beyazlı forma ile 6 lig maçına ilk 11'de çıkan Emre Gültekin, takımına katkı yapmaya devam ediyor. Emre Gültekin tekniği ve paslarıyla topun Boluspor'da kalmasını sağlayan önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha Kardemir Karabükspor maçında göstermiş oldu.

Lig de 6 maçta 513 dakika forma şansı bulan Emre Gültekin, Karabük'de de sahanın yıldızlarındandı. Bitmek bilmeyen enerjisi ve attığı paslarla ağır Kardemir Karabükspor orta sahasını felç eden Emre Gültekin, alkışı almayı hak etti. Boluspor formasıyla oynadığı 6 maçta, 3 maçın 3 puanla bittiği göründü. 2 maçta da sahadan beraberlikle ayrılırken, Emre Gültekin Şanlıurfaspor, 1461 Trabzon maçlarında alınan galibiyetlerde orta sahanın en etkili oyuncuları arasında yer aldı.

G. Büyükşehirspor ve Alanyaspor maçlarında süre alamayan Emre Gültekin yine şans verildiği Kardemir Karabükspor maçında sahneye çıkarken, Boluspor bu maçtan da 3 puanla ayrılmasını bildi. Kiralık olmasına rağmen 513 dakika Boluspor formasını giyen Emre Gültekin, tekniği ve paslarıyla topun Boluspor'da kalmasını sağlayan önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha Kardemir Karabükspor maçında performası ile göstermiş oldu. Özel Haber; Fahri GÜNDÜZ