O MERCEDES İADE EDİLMELİ!

Caddede kaçıncı kez sivil yürürken gördüğümü hatırlamıyorum.

Yine sivildi, yanında koruma polisi ile yöneticiliğini yaptığımız Ege Pasajı'nın 20. Kuruluş yılı etkinliğimize, birçok büyüğümüzün ve mensubu olduğumuz basınımızın görmezden gelmesine rağmen, yürüme gelerek değer katmıştı.

Şimdi büyük Türkiye Devleti Cumhuriyeti kendisine araç tahsis etmiş, kimseden olumsuz bir söz çıkmamasına rağmen gerekirse iade edebileceğini belirtti.

Düşünüyorum da o Mercedes belediye başkanına tahsis edilse neler yazılıp çizilirdi.

Valimizin 2007 model Q7'nin eskidiğini, masraflarının çoğaldığını beyan etmesine gerek yoktu, O aracın periyodik bakımı zaten binlerce lira tutar. Kurulalı 100 yıl olmamış kabile devleti değiliz, Reisi Cumhurumuz da sarayda oturacak, il mülki idare amirlerimizde en iyisine binecek.

İl marka değerini arttıracak birçok projeye öncülük etmesini falan hepimiz biliyoruz.

Ben daha çok halkın içinde bulunmasına bakıyorum,

20 yada 30 sene sonra yapılacak olan, çoğumuzun belki de göremeyeceği bir barajın köylüler içinde yarattığı rahatsızlığa hassasiyet göstererek, ayaklarına kadar belediye başkanı ile gidip, köy kahvesinde onları dinlemesi, çözüm için çaba sarf etmesi ve köylü bir amcamızla kucaklaşırken çekilmiş fotoğrafını sosyal paylaşım sitesinde profil resmi yapması,

İlköğretim öğrencilerimizin kar tatili pazarlığına sabırla katlanması, kalbimizi fethetmesine yetip de artıyor zaten.

Daha öncede yazmıştım, protokolün değil halkın hizmetinde olan idarecilerimizin yaşadığı yer ya da bindiği araçlar bizi rahatsız etmez,

Türk halkı idarecisinde adaleti, samimiyeti, yanında görmeyi ister, bu nedenledir ki köylü amca valimize defalarca sarılıp kucaklaşmıştır.

Bu nedenledir ki Cumhurbaşkanımıza atılan yolsuzluk çamuru tutmamış, belediye başkanımız açık ara farkla yerel seçimden galip çıkmıştır.

Devletimizin gönderdiği araç en sadesinden olduğu söylendi. Öncelikle Türk Bayrağı taşıyacak olan ve Bolu'muzun halkına hakkıyla hizmet eden Valimize gönderilen sade aracı kınıyor, aracın en kısa zamanda iade edilip en fulünden gönderilmesini istiyoruz.