Alınan kötü sonuçların ardından geriye bakıldığında Boluspor'da farklı sonuçlar ortaya çıkıyor. Kırmızı beyazlı ekibin haftalardır galibyete hasret kalması ve aşırı derecede form düşüklüklerinin görülmesi dikkat çekmeye devam ediyor.
Hafta sonu yeni bir heyecan yeni bir umut diye bakılan Şanlıurfaspor maçı sonrası tüm umutlar yerini üzüntüye bıraktı. Ligin ilk devresinde de kötü günler geçirmesiyle birlik de Teknik Direktör Serhat Güller görevinden ayrılmış, yerinede Alt Yapı Koordinatörü Osman Nuri Işılar getirilmişti. Deplasmanda oynanacak olan Şanlıurfaspor maçına sıkıntılarla hazırlanan Boluspor, bu maça zor şartlarda motive olmuştu.
Boluspor 25.11.2013 tarihinde Urfa da sıkıntılar içinde sahaya çıkan 11'den gelecek skor merakla beklenirken, o gün sahaya çıkan oyuncuların gösterdiği performans, hırs, istek, mücadele müthiş bir skoru getirirken Boluspor haftalardır kötü gidişe de dur demişti.
Bugün ise gelinen noktada Urfa deplasmanında alınan skor ile lige müthiş bir geri dönüş yaşayan Boluspor'dan pazar günü oynanan Şanlıurfaspor maçında Urfa'da oynayan takımdan 8 oyuncunun olmadığı gözlendi.
Devre arasında kadrosuna yapılan takviyelerin ardından ikinci yarının en güçlü şampiyon adayları arasında olan Boluspor'da ki düşüş hayretle izlenmeye devam ediyor.
Heyecanın ve hırsın kaybolduğu haftalarda yaşanan sıkıntılar kafalarda soru işareti bırakırken ligin ilk yarısında Boluspor'un deplasmanda oynadığı Urfaspor maçında alınan skor ve mücadeleci futbol şimdiye kadar hiç bir maçta ortaya çıkmadığı gözlendi.
O gün maça iyi konsantre olan kırmızı beyazlı ekip de daha sonraki maçalarda ki motivasyon ve hırs eksikliği gözlenirken, pazar günü dikkat çeken bir olayda Urfa'da oynayan ve sahaya ilk 11'de çıkan 8 oyuncunun Pazar günü ilk 11'de yer almamasıydı.