AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'a hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Büyük destek gören ve her gün çok sayıda kişinin ziyaret ettiği AK Partili siyasetçi, Perşembe gününü de boş geçmeyerek 3 farklı sivil toplum kuruluşu ile çok sayıda bireysel ziyaretçi ağırladı.

Gün içerisinde yoğun ziyaretçi trafiği yaşayan AK Partili siyasetçinin ilk misafirleri Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği oldu. Saat 13.30'da beraberindeki birliğe bağlı oda başkanları ile parti binasına gelen BESOB Başkanı Tahir Gayret, Doğanay'ı atama kararından ve seçim başarısından dolayı tebrik etti.

GAYRET, ‘İSTİKRARIN' ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Gayret, 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki boşlukta en büyük darbeyi yiyen kesimiz. Türkiye'de istikrar bozulduğu zaman en çok küçük esnafımız etkileniyor” sözleriyle BESOB olarak seçim sonuçlarından dolayı büyük mutluk duyduklarını ifade etti. Esnafların bir takım sorunları olduğunu, fakat bunların bir anda düzelmesinin mümkün olmadığını belirten Gayret, hükümetle iş birliği içerisinde olduklarını vurgulayarak Gelişen ve değişen ülkemizde her gün yeni sorunlar da çıkıyor. Ama yavaş yavaş hepsinin zamanla hallolacağı inancındayız. Bu seçimler öncesinde hükümetimiz ile konfederasyonumuz esnaflarımız adına güzel bir çalışma yaptı. Bizlerde bunların hayata geçirilmesi noktasında, esnafımız adına takipçisi olacağız” dedi.

KOÇAK: ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK, YAPMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Partili siyasetçinin 2'nci misafirleri ise Bolu'da 8 bin üyesi bulunan Memur Sendikaları Konfederasyonu oldu. Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Koçak, 14.30'da gerçekleşen ziyarette, Ak Partili siyasetçiyi seçim sonuçlarından ve atama kararından dolayı tebrik etti. Koçak, ülke genelinde 850 bin üyelerinin olduğunu ifade ederek, Bizler üyelerimizin özlük” ve ülkemizin özgürlük” mücadelesinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda, yeni Türkiye yolunda sivil toplum kuruluşu olarak elimizden geleni yaptık, bugün yapıyoruz, yarında yapmaya devam edeceğiz. ‘Başka Bolu, başka Türkiye Yok' felsefesinden hareketle; ilimiz ve ülkemiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Sizlere de Memur-Sen olarak yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

MUHTARLAR: BAŞARILI OLACAĞINIZA YÜREKTEN İNANIYORUZ”

Doğanay, saat 16.00'da ise Gerede Muhtarlar Derneği'ni ağırladı. Geredeli köy ve mahalle muhtarları adına Doğanay'ı tebrik eden Dernek Başkanı Nazım Göktaş, AK Partili siyasetçinin başarılı olacağına yürekten inandığını söyledi. Gerede Muhtarlar Derneği olarak sizinle gurur duyuyoruz” diyen Göktaş, son 13 yıllık dönemde Gerede'nin büyük gelişim ve dönüşüm gösterdiğini, önümüzdeki 4 yıllık süreçte de önemli hizmetlere imza atılacağına ve Doğanay'ın da bu hizmetlere katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti. Doğanay'da muhtarlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, muhtarlardan her türlü sorun ve taleplerde kendisini aramalarını rica etti. Haber Merkezi