Okul eğitmenlerinden Fatma Urlan sunuşu ile başlayan etkinlikler, açılış konuşmasını ilçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Gürleyen tarafından yapıldı.
Gürleyen, Nilüfer Hatun Ana Okulu okul öncesi eğitimimizin ana merkezi Mudurnu'da okul öncesi eğitim %90 lık bir oranda burası ve cumhuriyet ilkokulu ana sınıfı bize katkı sağlayan kuruluşlar.Köylerimizdede okullar var okul öncesi eğitim taşımalı olmadığı için yeteri kadar sayıya ulaşmış değiliz. Okul öncesi önemli siz değerli veliler çocuklarınızı anaokuluna göndererek bu değerin ne kadar yerinde olduğunu göstermiş oluyorsunuz.Biz toplantılara diyoruzki hiç bir aile yapacağı yatırımın ev araba yat köşk olması değil en güzel yatırımın çocuklarınıza yapacağınız yatırım olduğunu söylüyoruz”dedi.
Mudurnu Nilüfer hatun Ana Okulu 23 Nisan etkinliklerini bir gün önce kutladı.Minik öğrenciler şiirler okuyarak gösterileri sundular. Anne ve babaları çocukların bu güzel gününde bol bol fotoğraf çekti.
Gül, Menekşe yasemin sınıfı öğrencileri güzel oyunları oynadı,bazı çocuklar anne babalarının yanına koşarak yine çocukluklarını gösterdi.
Miniklerin etkinliklerine Belediye başkanı Mehmetİnegöl, İlçe emniyet müdürü Osman Urhan,ilçe jandarma komutanı üsteğmen Ali Arlı,Milli eğitim müdürü Fuat Gürleyen,Mal müdürü Yılmaz Okatali,ilçe milli eğitim şube müdürü Mehmet Aran ve veliler katıldı.