Kırmızı beyazlıların Teknik Direktörü Reha Erginer sahaya Özkan, Serkan Yalçın, Mehmet Kuruoğlu, İlyas, Deniz Aslan, İshak, Bilal, İsmail Haktan, Emre Kılınç, Kibong, Kenan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Reha Erginer, geçtiğimiz hafta sakatlanan Cengiz Umut Meraş'ın yerine İlyas Yılmazer'i, Prijovic'in yerine de Kenan Şahin'e forma şansı verdi. Erginer ayrıca 2 haftadır hafif sakatlığı bulunup sonradan oyuna giren Kibong'u ilk on bire dahil etti.

Karşılaşmaya ev sahibi takım A.Alanyaspor başladı. Oyunun ilk 10 dakikalık bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Her iki takımda orta sahayı kalabalık tuttu. 15'nci dakikada Boluspor ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Emre'nin defansın arkasına attığı topa hareketlenen Kenan Şahin, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak A.Alanyaspor kalecisi Haydar ceza sahasının dışına çıkarak topu kafasıyla taca gönderdi. Bolupor, mücadelenin 31'nci dakikasında golü buldu. Korner atışını Emre Kılınç kullandı. A.Alanyaspor savunma oyuncuları topu bir türlü uzaklaştıramadı. Gerilerden gelen Emre Kılınç, topu A.Alanyaspor fileleriyle buluşturdu. Boluspor, bu golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Boluspor, 43'ncü dakikada bir kez daha gole çok yaklaştı. Kenan Şahin ile ver kaç yapan Emre Kılınç, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Emre'nin sert şutu kaleci de kaldı. Boluspor, bu dakikada mutlak bir golden daha oldu. Kırmızı beyazlılar, ilk yarıda oyunu yönlendiren taraf oldu. Mücadelenin ilk yarsına 2 dakikalık oynanmamış süre ilave edildi. Boluspor, karşılaşmanın ilk yarsını Emre Kılınç'ın 31'nci dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı Boluspor'un vuruşu ile başladı. Karşılaşmasının 52'nci dakikasında A.Alanyaspor'dan Sinan, İshak'a yaptığı sert hareket nedeniyle karşılaşmanın hakemi Koray Gençerler'den direk kırmızı kart gördü. A.Alanyaspor, bu dakikadan sonra 10 kişi ile mücadele edecek. Karşılaşmanın 58'nci dakikasında Boluspor bir kez daha ikinci gole ok yaklaştı. Ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Kibong, topa iyi vurmayınca Boluspor bir golden daha oldu. Bu dakikalarda Boluspor, 10 kişi kalan rakibi karşısında net pozisyonlar bulmaya başladı. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ilk oyuncu değişikliğini mücadelenin 68'nci dakikasında yaptı. İsmail Haktan oyundan çıktı, Prijovic oyuna girdi. Mücadelenin 68'nci dakikasında Boluspor ikinci golü buldu. Organize gelişen Boluspor atağında Kenan topu Emre'ye aktardı. Emre'de oyuna 1 dakika önce giren Prijovic'e aktardı, golcü oyuncuya sadece dokunmak kaldı. Boluspor aradaki farkı 2'ye çıkardı. Bu golden 1 dakika sonra Boluspor'dan Bilal, rakibine yaptığı faul nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Boluspor'da, A.Alanyaspor gibi sahada 10 kişi kaldı. Boluspor, karşılaşmanın 83'ncü dakikasında 3'ncü golü buldu. Prijovic, Emre paslaşmasında ceza sahasında topla buluşan Prijovic bu kez Emre Kılınç'ı gördü. Emre, kendisinin 2'nci Boluspor'un 3'ncü golünü attı. Karşılaşmanın 86'ncı dakikasında Kibong oyundan çıktı, Serkan oyuna girdi. Boluspor'da günün başarılı ismi Emre Kılınç, 87'nci dakikada oyundan çıktı. Emre'nin yerine Ali Dere girdi. Karşılaşma Boluspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Kırmızı beyazlılar, ligin 10'ncu haftasında kendi sahasında Osmanlıspor ile karşılaşacak.