NEFES KESEN OPERASYON
Bolu'da bir çok apartman ve proje imza atan müteahhit kardeşler E.A. ile M.A, Bolu ve İzmit Emniyet Müdürlüklerinin düzenledikleri şafak baskınıyla gözaltına alındı.
Bolu'da, bir inşaat firmasının sahibi E.A ile kardeşi M.A., düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Küçük yaştaki kıza cinsel istismar, adam yaralama, dolandırıcılık suçlarının da aralarında bulunduğu bir çok olaydan aranan E.A ve M.A.'nın dosyalarının kabarık olduğu öğrendi.
İzzet Baysal Caddesi'ndeki bir işhanında inşaat firması bulunan ve Bolu'da bir çok apartman inşaatı yapan E.A. ile kardeşi M.A. Bolu ve İzmit Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. İzmit'te bir çok suça karışarak Bolu'ya kaçan E.A ve kardeşi M.A.'nın kentimiz de sahte kimlik düzenleyerek müteahhitlik yapmaya başladıkları belirlendi. Altlarına çektikleri son model lüks cipler ile Bolu sokaklarında boy gösteren E.A ve M.A, önceki sabah düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
Bolu ve İzmit Emnyet Müdürlüğü terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan özel ekip, E.A. ve M.A.'nın Dağkent'te kiraladıkları 3 eve baskın düzenlendi. Sabaha karşı 05.00 sularında önceden belirlenen adreslere giren polisler M.A.'yı kıskıvrak yakaladı. Polisler'den kaçmayı başaran E.A ise Tem Otoyolu'nda barikat kuran jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Bolu Emniyet Müdürlüğüne götürülen E.A. ile M.A, ifadelerinin ardından İzmit'e gönderildi.
E.A ile M.A.'nın Bolu'da sahte kimlikle iş yaptıkları, küçük yaştaki kıza cinsel istismar, dolandırıcılık, adam yaralama ve hırsızlık suçlarından sabıkaları olduğu öğrenildi.