Boluspor'da seri mağlubiyetler devam ediyor. Takım olarak adeta sefilkeri oynayan kırmızı beyazlılarda Oğuz Çetin döneminde bu takımın bir kez daha Buca maçında alınan skorla aylardır yattığı gözle göründü. Boluspor'da mağlubiyetlerin de hazırlayıcısı olduğu ortaya çıktı. Oğuz Çetin ve ekibinin takıma yaptıkları en büyük kötülük, kuvvetsiz Boluspor'un Bucaspor maçında yaşananlarla tarihe geçti.
Haftalardır düşüş içinde olan Boluspor, Bucaspor maçında yine senaryosuna devam etti. Kadrosunda isim olarak birçok yıldızı barındırmasına rağmen futbol ve güç olarak büyük bir düşüş içinde olduğu bir kez daha ortaya çıktı.
Haftalardır yapılan antrenmanlarda kırmızı beyazlı ekibin takım olarak gücü ve kuvveti üst seviyelerde tutulmadığı Bucaspor maçında bir kez daha ortaya çıktı. Antalya kampından bugüne kadar düşük tempolarda maçlara hazırlanan Boluspor'un dip yapması haftalardır çalışmadığının göstergesi olarak göründü.
PTT birinci liginin en genç ve ayağa top oynayan takımlarından bir tanesi olan Bucaspor, fizik ve kondisyon olarak Boluspor karşısında ezici bir futbol ortaya koydu. Bucaspor takımının Boluspor karşısında topa daha çok sahip olup istediği gibi oyunun yönlendirerek farklı bir galibiyete imza attılar.
Bucaspor ataklarında ayakta kalmak da zorluk çekip atağa çıkınca da organize olamayan Boluspor'un tamamen fizik gücünün alt seviyelerde olduğu gözle göründü. Teknik Direktör Oğuz Çetin ve ekibinin Ocak ayından buyana vakitlerini ve mesailerini sadece haftalık olarak baktıkları ve bir ekibin Boluspor'u nasıl uçuruma götürdüğü arka arkaya alınan mağlubiyetlerle tescillenmiş oldu.