Muhasebeciler Haftası nedeniyle Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Necmi Tunca, BESOB Başkanı Tahir Gayret'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Necmi Tunca, Başkan Yardımcısı Mehmet Orhan Ergün, Oda Saymanı Cemal Enver Can, Üye İlkay Bağatır, Muhasebeciler Haftası” nedeniyle Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ne bir nezaket ziyaretinde bulundular. Gelen heyeti Birlik Başkanı Tahir Gayret, Başkan Vekili Ahmet Yoltaş, Birlik Denetleme Kurulu Üyesi Selahattin Ayen karşıladılar.
Başkan Necmi Tunca Muhasebeciler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sivil Toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini belirterek Birlik Başkanı Tahir Gayret'e bir demet çiçek sundu.
Birlik Başkanı Tahir Gayret, Necmi Tunca ve arkadaşlarına bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti. Ziyaret esnasında Birlik Başkanı, Esnaf ve Sanatkârların sorunlarını dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaret genellikle sıcak bir sohbet havasında geçerek son buldu.