Boluspor 3. etabın ilk hazırlık maçını Atatürk Stadyumu'nda TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ilk yarıda bulduğu iki golle sahadan 2-0 galip ayrılırken, oynanan oyun taraftarları memnun etmedi. Şimdiye kadar TFF birinci Ligde güney temsilcisine bir tülü şansı tutmayan Boluspor, hazırlık maçında da üstünlük kuramadı.
Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Boluspor, ligin başlamasına az bir süre kala hazırlık maçlarını sıklaştırdı. 3.etabın ilk hazırlık maçında Atatürk Stadyumu'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayan kırmızı-beyazlı ekibimiz, rakibi karşısında vasat bir oyun sergilerken sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Boluspor, karşılaşmaya kalede Eser, defansta Engin, Cenk, Gencer, Mesut, orta sahada Vedat, Cafercan, Emre Taşkoparan, Abdülaziz, Akeem Agbetu ileride Aydın ilk on biriyle çıktı.
Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan Boluspor maçın ilerleyen bölümlerinde oyunun kontrolünü rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kaptırınca, kalesinde arka arkaya pozisyonlar gördü. Girdiği pozisyonları iyi değerlendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçın 10. dakikasında Ramazan Altıntepe'nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.
Bu dakikadan sonra toparlanmaya ve golün şokunu atlatmaya çalışan kırmızı-beyazlı ekibimiz maçın 40. dakikasında ikinci golü gördü. Ramazan'ın ortasında ceza sahasında tecrübeli golcü Ömer Yalçın gelişine kafa vurdu ve top Boluspor ağlarıyla buluştu. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmazken ilk yarı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ilk yarıdaki oyununu ikinci yarıda da sahaya yansıttı ve Boluspor kalesinde etkili oldu. İkinci yarıda neredeyse gol pozisyonu üretmekte zorluk çeken kırmızı-beyazlılar, ilk yarıda ki ve ikinci yarıdaki oyunu ile kırmızı-beyazlı taraftarı memnun edemedi. İkinci yarı her iki takımında orta saha mücadelesiyle geçti. Karşılaşma ilk yarıda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un attığı iki golle 2-0 sonuçlandı.