Kırmızı-beyazlılar maçı kazansaydı belki de maçta en çok öne çıkan oyunculardan biri olacaktı. Hakan Arslan dakikalar son saniyeleri gösterirken birden konsantrasyon eksikliği ile yapılan bir hareket sonrası maçın hakeminin verdiği penaltı kararı ile genç futbolcunun adeta hayatı karardı.
Boluspor'da son iki sezonun en dikkat çeken oyuncuları arasında gösterilen Hakan Arslan'ın uzatma dakikalarında yaptığı hata 2 puan kaybetmemize neden oldu. Tecrübeli savunma oyuncusu son dakikada rakibini yere düşürünce hem cezalı duruma düştü hem de iki puan kaybetmemize neden oldu.
Boluspor'un 2-1 önde götürdüğü Tavşanlı Linyitspor maçının ilk uzatma dakikasında Atatürk Stadyumunda maçı takip eden kırmızı-beyazlı taraftarlar adeta şok yaşadı. Tavşanlı Linyitspor atağında defansın arkasına atılan topu takip eden Mehmet Besler'i düşüren Hakan Arslan, kırmızı kartla cezalandırılırken, konuk ekip penaltı atışı kazandı. Tavşanlı Linyitspor adına penaltıyı kullanan Murat Yılmaz durumu 2-2'ye getirdi.
Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor bu dakikada hem 3 puandan olurken, zorlu Göztepe maçı öncesi Hakan Arslan'da cezalı duruma düştü.