Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin minikleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, düzenlenen programla kutladı. Minik öğrenciler birinden güzel şarkılar, şiirler, rontlarla velilerine unutulmaz saatler yaşattı.
Programda ilk olarak Okul Kurucusu Aylin Özdemir bir konuşma yaptı ve bu günün hem kendileri, hem de veliler için önemine değindi. Ardından Şirinler, Yumurcaklar, Güneş, Yıldız ve Gökkuşağı gruplarının minik öğrencileri hazırladıkları gösterilerle velilerine unutulmaz anlar yaşattı.
Şarkılar ve şiirlerle açılış yapan minikler, seyircilerden büyük alkış topladı. Kafkas oyunlarından, baleye varana kadar pek çok gösteriyi büyük bir başarı ile sergileyen minkler, Özellikle İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuyunca programa katılanlar tarafından alkış yağmuruna tutuldular.
Güneş gurubundan iki öğrencinin, Sezen Aksu'nun ‘Tutuklu' şarkısı eşliğinde sahneledikleri dans ise görülmeye değerdi. Uzun süre alkışlanan gösteriyi iki öğrenci başarıyla sergiledi.
Gösteriler sırasında en çok dikkat çeken noktada, öğrenciler tarafından oluşturulan ay ve yıldız eşliğinde Türk bayrağının dalgalandırılması oldu. 10. Yıl Marşı eşliğindeki bu gösteri sırasında salonda duygulu anlarda yaşandı.
Tabi, minik öğrencilerin gösterileri sırasında velileri ellerinde fotoğraf makineleri ve kameralarla, çocuklarının sahnedeki dakikalarını ölümsüzleştirmek için yarıştı. Kostümlerinin içindeyken kendilerini birer usta oyuncu gibi hisseden minikler, aldıkları alkışların ardından şimdi bir sonraki 23 Nisan'ı iple çekeceğe benziyor.