Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türkiye'nin önemli şirketlerinden Reina'nın Belediyespor'la sponsorluk anlaşması için ilimize gelen yetkilileri ile bir araya geldi. Başkan Yılmaz misafirlerine, Bolu'nun güzelliklerini o kadar güzel anlattı ki; Reina Genel Müdürü Güven Karataş, Bolu için çok önemli bir fikri Başkan'a sundu. Karataş, Eğer Bolu isterse ben sürekli irtibat içerisinde olduğum Dünyaca ünlü ‘National Geographic' ve ‘Discovery Channel' kanallarını Bolu'ya getirtebilirim” dedi.

Özel Haber: Mehmet Ali Atalay - Belediyespor ile Reina Firması arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. Anlaşma öncesi Reina yetkilileri ile görüşen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, turizm şehri yolunda ilerleyen Bolu'nun tanıtılmasında amaçlanan hedefe ulaşılamadığını söyledi. Bunun üzerine Reina Genel Müdürü Güven Karataş, Dünya'nın en önemli belgesel kanalları ‘National Geographic' ve ‘Discovery Channel' ile bağlantıları olduğunu ve Bolu'nun bir belgeselini çekip yayınlamalarını sağlayabileceğini söyledi.

Başkan Yılmaz, Bolu'nun tüm Dünya'ya tanıtılabileceği bu teklifle büyük mutluluk yaşarken, Anlaşılan Reina ile bugün sadece sponsorluk anlaşması yapmıyoruz. Bundan sonra da Reina Şirketi ile sık sık görüşüp, Bolu'nun tanıtımı için destek isteyeceğiz. Biz Bolu'nun tanıtılmasını istiyoruz ancak nasıl yapacağımızı bilmiyoruz. Bilen insanımız da yok. Ancak bu şekilde gelen fikirlerin üzerinde durmalıyız. Bundan sonra Reina Şirketi yetkilileri ile görüşmelerimiz devam edecek” dedi.