Veteranlar turnuvasına erteleme maçları ile devam edildi. Aşırı yağmurların olmasından dolayı ertelenen maçlar Gectiğimiz akşam oynanan Öz yapı ve Cengiz Ay inşaat arasında oynandı. Baştan sona çekişmeli gecen maçta 2-2 beraberlik çıktı.
Erteleme maçları oynandı. Öz yapı ve Cengiz Ay arasında oynan maçta 4 gol vardı. Baştan sona çekişme içinde gecen maçta ilk yarı iki takımda bir birine üstünlük sağlayamadı. Net gol pozisyonları direklerden dönerken hızlı gelişen maçta ilk yarı boyunca gol sesi çıkmadı. İlk yarıda istedigi futbolu sahaya yansıtamayan Öz yapı mimarlık takımında antrenör Şener Çakar oyuncularını sert bir dille uyarırken kötü oyun oynuyorsunuz ben atacam sevdası sahaya yansıyor ikinci yarı daha iyi organize olun bu futbol size yakışmıyor diyerek oyuncularını motive etti.
İkinci yarı ise her iki takımda risk alarak maça başladı. Karşılıklı ataklarla gol aradılar. Öz yapı mimarlık rakibine oranla net pozisyonlar bulurken Erkan ile yakaladığı pozisyonda kaleciye gecerek topu filelerle buluşturması lazımken net pozisyonu dışarı gönderdi. Bu pozisyonun ardından Cengiz ay inşaat toparlanırken rakip kalede tehlikeli oldu golü de Güngör ile buldu. 1-0
Kalesindeki şok gol ile toparlanan Öz yapı 2 dakika sonra Cemil Akay ile beraberlik golünü kazandı. Beraberlik sayısının ardından ataklarını sıklaştıran Öz yapı mimarlık baskılı atakları sonucunda ikinci golünü kazanırken Cengiz Ay inşaatdan Tolga topu kendi kalesine gönderdi. 2-1
Maçta öne gecen Öz yapı oyunu biraz daha geride kabul ederken Cengiz Ay takımı Güngör ile beraberlik sayısını bulurken maçta skor 2-2 oldu. Kalan sürede başka gol olmayınca Öz Yapı grubundan lider olarak çıkarken Cengiz Ay takımı da 4 olarak maçlarını tamlayıp bir üst guruba çıktı.