Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Ramazan, çözüm süreci ve yeni anayasa hazırlıklarıyla ilgili olarak partisinin görüşlerini kamuoyu ile paylaştı. Genel Merkez tarafından ataması yapılan Ruhi Doğanöz'ünde hazır bulunduğu basın açıklamasında Ramaza, Saygıdeğer ve kadirşinas Bolu halkının AKP üyesi ya da yöneticisi olsa bile bu oyuna gelmeyeceğine inancımız tamdır” dedi.
Partisi'nde yaptığı basın toplantısı ile çözüm süreci hakkında konuşan MHP İl Başkanı Mustafa Ramazan, TC'nin geri adım atılarak sağlık kurumlarının başına tekrar konulmasının kimseyi sevindirmemesi gerektiğini belirtti ve buna benzer olayların devam edeceğini kaydetti. Ramazan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“GENÇLİĞE HİTABESİNDE DE BU DURUMU ÖZELLİKLE VURGULAMIŞTIR”
“Anayasanın değiştirilemez hükmü taşıyan ilk 3 maddesi, ‘Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.' Atatürk, geleceği görmüş ve Laik Türkiye Cumhuriyetini gelecekte bekleyen tehlikeleri sezmiş ve Gençliğe hitabesinde de bu durumu özellikle vurgulamıştır.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE ÖFKELİLER”
Türk halkı olarak zor günler yaşıyoruz. Son günlerde Resmi Kurumlardan, Devlet Kurumlarından Türkiye Cumhuriyetinin kısaltması olan TC'nin kaldırılması Cumhuriyete karşı duyulan öfkeden kaynaklanmaktadır. MHP ve diğer muhalefet partilerinin basında ve sosyal medyada başlattığı kampanyalar ve halkın hassasiyetini gören AKP'nin Sağlık Bakanı Sayın Müezzinoğlu iki gün önce yaptığı açıklamada geri adım atmış ve TC logosunun tabelalarda konulacağını, hatta yazışmalardaki antetli kağıtlarda yer alacağını lütfetmiştir.
Ancak bu geri adım bizi sevindirmesin, benzer hamleler her zaman gelecektir. Ancak bu geri adım bizi sevindirmesin, benzer hamleler her zaman gelecektir. Bunlara hazırlıklı olmalıyız.
“BOLU HALKI BU OYUNA GELMEYECEKTİR”
Bu gün(Dün) AKP çözüm süreci adını verdiği ihanet projesini kendi teşkilat mensuplarına anlatacak, Türkiye'nin nasıl bölüneceğini, sözde Kürdistan'ın kurulması için yeni Anayasaya koyacakları Başkanlık ve Eyalet sisteminde üzerlerine düşen vazifelerini anlatacaktır. Saygıdeğer ve kadirşinas Bolu halkının AKP üyesi ya da yöneticisi olsa bile bu oyuna gelmeyeceğine inancımız tamdır”
Toplantının sonunda yeni Merkez İlçe Başkanı Ruhi Doğanöz ve yönetim üyeleri de basına tanıtıldı. Doğanöz bundan sonra çalışmaların hız kazanacağını kaydetti.