CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay 57 ay Sincan Cezaevi'nde kaldıktan sonra özgürlüğünün 26. Gününde Bolu Meydanı'nda tur attı. Partilileriyle birlikte Belediye Meydanı'nda vatandaşla selamlaşan, sohbet eden Balbay'ı Milletvekili Tanju Özcan, Alacağımız Belediye'yi bir görün” diyerek Belediye önüne kadar getirdi. Balbay, 31 Mart'ta Belediye'ye gireceklerini söyledi.
Ergenekon Davası'nda tahliye kararı verilen Gazeteci ve Siyasetçi CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, 57 ay kaldığı Sincan Cezaevi'nden çıkışının 26. gününde Bolu'da özgürlük turu attı.
Partinin il binasında yapılan toplantının ardından İl Yönetimi, Milletvekili Tanju Özcan ve Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ile İzzet Baysal Caddesi'nde esnaf ziyareti yapan Balbay, vatandaşın sevgi gösterisiyle karşılaştı.
Balbay'a yoğun ilgi gösteren Bolulular, Balbay'la bol bol fotoğraf çektirdi ve sohbet etti. Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve partinin yöneticileri ile birlikte kalabalık bir grup halinde vatandaşla buluşan Balbay'ı Milletvekili Özcan, Alacağımız Belediye'yi de gösterelim” diyerek Belediye Meydanı'na götürdü.
Halkın yoğun ilgisi ile birlikte partilileriyle Belediye Meydanı'na yürüyen Balbay, önce Köroğlu Heykeli önünde vatandaş ve partilileriyle fotoğraf çektirdi daha sonra Belediye önüne gitti.
Balbay, Belediye önünde Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ile birlikte fotoğraf çektirirken, 31 Mart'ta Belediye'ye alacağız. O zaman da geleceğim” diye konuştu.
Vatandaş ziyaretinin ardından Balbay, otomobiline binerek Bolu'dan ayrıldı.