Ramazan ayı nedeniyle Anıt Park'ta iftar çadırı kuran MUSİAD, vatandaşların taleplerine yetişmek için yoğun çaba sarf ediyor. Her gün yaklaşık 600 kişilik iftar veren MUSİAD yetkilileri, vatandaşların çadıra gösterdiği ilgiye memnun olduklarını belirtti.

Ramazan ayı nedeniyle Anıt Park'ta iftar çadırı kuran MUSİAD, vatandaşların taleplerine yetişmek için yoğun çaba sarf ediyor. Her gün yaklaşık 600 kişilik iftar veren MUSİAD yetkilileri, vatandaşların çadıra gösterdiği ilgiye memnun olduklarını belirtiyor. Konuyla ilgili olarak gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan MUSİAD Bolu Şube Başkanı Eyüp Uzun, Başlattığımız ramazan etkinliklerinde hayır sever iş adamlarımızın vasıtasıyla günlük 600-700 kişilik yemek dağıtımı yapıyoruz. 600 kişinin üzerine 200 kişi daha gelen oluyor. Ortalama günlük 800 kişilik talep oluyor” dedi.
Gelen bu talepleri insanları kırmadan karşılamaya çalıştıklarını ifade eden Uzun, 800 sayısını yavaş yavaş 700'e bağlamaya çalışıyoruz. Aşırı derecede bir talep var. İftariyemizle birlikte günlük 5 çeşit yemeğimiz oluyor” ifadesini kullandı. İftar çadırında restoran tarzında yemek dağıttıklarını da sözlerine ekleyen Uzun, iftarlığı 25 kişi ile 15 dakikada dağıtıklarını ve iftara gelenlere yemeklerini soğumadan yeme imkanı sunduklarını belirtti. Uzun, MUSİAD'ın iftar çadırının ramazan ayını sonuna kadar vatandaşların hizmetinde olacağını da sözlerine ekledi. Haber Merkezi