Bolu'da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) çatısı altında toplanan Bolulu işadamları Ramazan ayında Anıtpark'a kurulacak olan iftar çadırı ile her gün yüzlerce kişiye iftar yemeği vermeye hazırlanıyor.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum örgütleri de Ramazan ayında çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. Yardımlaşmanın ön plana çıktığı Ramazan ayında MÜSİAD'da Kur'an ziyafeti, iftar yemeği gibi Ramazan ayına özel etkinlikler yapmaya hazırlanıyor.

Bolu'nun ekonomi, sanayi ve ticaret hayatında söz sahibi isimlerin oluşturduğu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Ramazanda her gün yaklaşık 500 kişiye iftar yemeği verecek. İftar yemeğinde yardıma muhtaç aileler ve Bolu halkı ve Bolulu işadamları birlikte iftarını açarak, kaynaşma ve dayanışma için ön ayak olacaklar.

Türkiye genelinde 7 bini aşan üyesi ile güçlü Sivil Toplum Kuruluşu olan MÜSİAD çatısı altındaki üye işadamları tarafından verilen iftar yemeğine, isteyen herkes katılabilecek. Ayrıca MÜSİAD Bolu Şubesi tarafından Ramazan ayı faaliyetleri kapsamında kadınlara yönelik kadın hocalar eşliğinde her gün mukabele okunacak. Haber Merkezi