Milliyetçi Hareket Partisi çok kalabalık partili grubu ile Karaköy ve Çivril mahallesine bir dizi ziyaretler yaptı. İl ve İlçe yöneticileri, Belediye Başkan ve Encümen adayları ile birlikte Karaköy ve Çivril halkı ile bütünleşen Milliyetçi Hareket Partisi, halkın büyük sevgisi ile karşılandı. Sabah erken saatlerde ise Ulaştırma Bölge Müdürlüğü'ne de bir ziyaret gerçekleştirildi.
"Karaköy Şükrü Gülez'i bağrına Bastı"
Halkın bağrına bastığı Şükrü Gülez'in ata topraklarında olmaktan duyduğu mutluluk ve heyecan gözlerden kaçmadı. Karaköy halkının ‘evladımız' diye sahip çıktığı Şükrü Gülez, halkın sevgisi karşısında zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Birlik ve beraberlik mesajları veren MHP, bu seçimlerden mutlak galibiyetle çıkacaklarını belirten Şükrü Gülez, Bolu'yu birlikte yöneteceğiz sevenlerine söz verdi.
"AKP'nin Seçim Kazanma Şansı Hiç Yok"
Şükrü Gülez, seçim çalışmalarına devam ederken, 2011 Milletvekili adayı ve 2014 Belediye seçimlerinde Şükrü Gülez'in kontenjanında yer alan Murat Yapıcı bazı açıklamalarda bulundu. Murat Yapıcı yaptığı açıklamada, AKP 'nin artık seçim kazanma şansı yoktur, Birlikte yönetim anlayışı ile Bolu'ya MHP'li Bolu Belediyesi'ni müjdeliyorum” dedi.
"Halkımızı sağ duyuya çağırıyorum"
Vatandaşın yoğun desteği ve rüzgarını alan Şükrü Gülez, Vatandaşlarımızı sağ duyulu bir şekilde oy vermeye davet ediyorum. Ülkemiz ve Bolu'muz iyi yönetilmiyor. Doğu illerimiz, çözüm süreci adı altında adeta çözümlendi. Şehit gelmiyor diye övünüyorlar, tabi ki şehit gelmez çünkü polis ve askeri oralardan çekmişsiniz. Aynı şekilde kaset olayları da son derece üzücü hadiselerdir. Ülkemizin başbakanın isminin bu tür hadiselerle anılması çok vahim bir durumdur. Bahsedilen paralarla örneğin Bolu'muza öyle projeler yapılır ki, Bolu'muzun çehresi değişirdi” dedi.