Boluspor, ligin ikinci yarısı öncesi hazırlıklarını Antalya Belek'te yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı yöneticiler ve teknik heyet transfer çalışmalarını gizliden gizliye sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Bucaspor'dan ayrılan Luız Henrique'yi renklerine bağlayan kırmızı beyazlılar, bu kez gözünü Balıkesirspor'da oynayan Murat Gürbüzerol'a dikti. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer'in sezon başında da istediği Gürbüzerol, Boluspor ile kiralık olarak anlaşmaya çok yakın.

Haber Merkezi

Transfer çalışmalarını sessiz sedasız sürdüren kırmızı beyazlılar, gözünü Süper Lige çevirdi. Sezon başında Balıkesispor ile sözleşme imzalayan Murat Gürbüzerol, Boluspor ile kiralık olarak sözleşme imzalamak üzere. Geçtiğimiz günlerde Balıkesirspor'da fazla şansı bulamadığı için başka takıma kiralık olarak gitmek istediğini dile getiren Murat Gürbüzerol, Balıkesirspor yönetimi ile yaptığı görüşme sonrası takımdan alacaklarına karşılık kiralık olarak başka takıma gitme konusunda anlaştı. Bu sabah saatlerinde görüşme yapmak için Boluspor'un Antalya Belek'teki kampına gelen tecrübeli oyuncu, kırmızı beyazlılarla transferi hakkında anlaşması bekleniyor.

26 yaşındaki tecrübeli oyuncu, şu ana kadar 246 karşılaşmada 65 gol atma başarısı gösterdi. Murat Gürbüzerol, orta sahada hücuma dönük olarak oynuyor.