İlimizde gerçekleştirilen Uluslararası Murat Canbaş Artistik Cimnastik Turnuvası düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi. Federasyon Başkanı Çelen; Bugünkü yarışmada çocuklarımız, takım halinde 2020 Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edeceklerinin sinyallerini verdiler" dedi.

Anadolu Ajansı

Türkiye Cimnastik Federasyonu (TCF) tarafından ilimizde gerçekleştirilen Uluslararası Murat Canbaş Artistik Cimnastik Turnuvası, düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Murat Canbaş Cimnastik Salonu'nda düzenlenen, Türkiye, Irak, Suudi Arabistan, Sırbistan, Tunus ve Türkmenistan'dan 130 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri, TCF Başkanı Suat Çelen ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Turnuvayla ilgili olarak açıklama yapan Çelen, çok güzel bir organizasyonun yapıldığını belirterek, "Bu yıl ikincisi yapılan yarışmada 6 ülkenin sporcuları mücadele etti. Bu organizasyonun çok sayıda ülkelerin katıldığı dünya kupası şeklini alacağına inanıyorum" diye konuştu.

Sporcuların, 2020 Olimpiyatlarına katılacak çocuklar olduğuna dikkati çeken Çelen, Bugünkü yarışmada çocuklarımız takım halinde 2020 Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edeceklerinin sinyallerini verdiler. Bu çocuklarımızın başarılarını olimpiyatlara taşıyacaklarını ümit ediyorum” şeklinde konuştu.