8 yardımsever platform tarafından hazırlanan kermes törenle açıldı.
8 yardımsever platform tarafından hazırlanan kermes törenle açıldı. Kermesten elde edilen kazançla Bolu'daki mültecilere yardım edilmesi ve bir yardım TIR'ının daha Suriye'ye gönderilmesi hedefleniyor.
İzzet Baysal Caddesi Menekşe Oteli altında açılan kermes yardımseverleri bekliyor. Anadolu Gençlik Derneği, BEHDER, Bolu Abant Eğitim Vakfı, Bolhi-Der, Emine-Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Merkezi, İHH, Memur-Sen ve Sevdader'den oluşan 8 platformun kadın komisyonları tarafından hazırlanan el ürünlerinden elde edilecek kazanç ile yardım yapılacak.
18 Nisan tarihine kadar ziyaretçileri bekleyen kermeste kadın ve çocuk giysileri, mutfak gereçleri, kırtasiye malzemeleri, ev için süs eşyaları ve Türk mutfağına has birbirinden leziz tatlar bulunuyor. Kermesin amacı ise Bolu'da bulunan mültecilere yardım etmek ve Suriye'ye bir yardım TIR'ı daha gönderebilmek.
Açılışını Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan'ın yaptığı kermes İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan eski Menekşe Otel altında yardımseverlerin desteğini bekliyor