Mudurnu Kültür Turizm Derneği Başkanı, yönetimi ve üyelerinden oluşan bir heyet kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiriyor.

İLK ZİYARET EMNİYET AMİRLİĞİ'NE

İlk ziyaret Mudurnu Emniyet Müdürü Hikmet Başer'e yapıldı. Sohbet havasında geçen ziyarette Mudurnu Kültür Turizm Derneği Başkanı Nejdet Akay, ilçedeki trafik problemi ile ilgili son durumu öğrendi. Emniyet Müdürü Hikmet Başer, kendisini ziyarete gelen heyet ile Mudurnu Trafik konusunda uzun uzun konuştu ve çözümleri tartışmaya açtı. Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizmci Mehmet Cantürk, Mudurnu'nun kanayan bir yarası olmuş trafik probleminin kısa vadede nasıl çözüleceği konusundaki bazı fikirlerini anlattı.

Daha sonrasında Mudurnu Keyvanlar Konağı işletmecisi turizmci Sami Özdemir Mudurnu ilçesindeki Trafik Probleminin çözümü için park yerlerinin ivedi olarak ücretli hale getirilmesinin ve bunun organizesinin ise MUKTUDER tarafından yapılabileceğinin altını çizdi. Konuşmaların ardından ilçe Emniyet Müdürü Hikmet Başer, Trafik konusu ile ilgili sizlerin önerilerinizi not şeklinde aldım, mutlaka bir çıkış yolu bulmamız gerekli” dedi.

MUDURNU MAL MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET

Mudurnu Kültür Turizm Derneği Başkanı, yönetimi ve üyelerinden oluşan heyet bir sonra ki Mudurnu Mal Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Heyeti karşılayan Mudurnu Mal Müdürü Vekili Hayati Biçer, MUKTUDER'in ismini duydum ama ziyaret etme fırsatım olmadı. İlk fırsatta mutlaka görmek ve sizlerden bilgi almak istiyorum” dedi. Hayati Biçer, Mudurnu ilçesine vekâleten baktığını ifade ederek ilçeyi daha önceki yıllardan biliyorum, Mudurnu ‘da görev yapmak tan büyük zevk alıyorum, insanınız çok cana yakın ve çok ilgi gösteriyor” dedi. Haber Merkezi