Mudurnu Kültür Turizm ve Dayanışma Gecesi Belediye düğün salonunda yapıldı. Mudurnu Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği yararına yemekli geceye ilçe kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ali Arlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Gürleyen, siyasi parti temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Cantürk, daire amirleri, orman işletmesi müdür ve şefleri, vatandaşlar Mudurnu'ya gönül verenler, Munduşlar Köy gençleri birikme oyun gösterileri ile katılımın çok sayıda olması dernek başkanı Nejdet Akayı sevindirdi.
Dernek yararına açık artırma ile yapılan satışla yapboz, atlet,çeşitli hediyelik eşyalar satıldı. Dernek Başkanı Nejdet Akay, Derneğimizin 3. geleneksel dayanışma gecesi ne ilk kez kaymakamımız derneğimize destek vererek bu geceyi düzenlememizde üstün gayret gösterdiler. Geçen hafta belediye başkanı ve kaymakamımız basın açıklaması yaparak gecemize destek istediler. Biz mutlu olduk. İnşallah derneğimiz devam eder. Zaten 3'üncü kuruluş yıldönümü. Dernek Mudurnu turizmine katkıda bulunan üç kişiye onur ödülü verilecek ve her yıl devam edecek" dedi.
Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ise, "Mudurnu'da Turizm toplantılarında neler yaparız dedik 9 toplantı sonunda dernek kurmaya karar verdik. Dernek sonrası bina sorunu çıktı Mevcut bina sahibi Hüseyin Kandil ile görüştük bize verdiler.Binanın satışı gündemde olması ile derneğe kazandırılması için çalışacağız" ifadelerini kullandı.
İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Mudurnu'da göreve başlamamın beşinci ayında ilçeye geldiğim gün bir vesile ile kültür evine gitmem tanıdığım bir akraba tarafından söylendi. Orada bir amca var denildi. Bu vesile ile kültür evini ziyaret ettim. Derneği önemsiyorum, sivil toplum kuruluşları işin içine girmeden tüm Mudurnu insanı bu işe sahip çıkmadan bir kaç kişinin gayreti ile çok fazla mesafe katedilemez. Mudurnu ve Mudurnu dışından gelen Mudurnu sevdalılarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Dernek kurucularından Mehmet Tunçkola ilçe kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel tarafından çalışmalarından dolayı plaket verildi.
ikinci plaket MUKTUDER bina sahibi Hüseyin Kandil'e başkan Mehmet İnegöl tarafından verildi. Üçüncü plaketi de Kamuran Esen'e dernek başkanı Nejdet Akay verdi. Munduşlar Köyü birikme oyunlarından bir kaç sunum yaptı. Remzi Kocaman açık artırma ile dernek yararına hediyelerin satışını gereçkleştirdi.Gece Munduşlar köyü gençlerinin Mudurnu halk oyunları ile sona erdi.