İlimizde yeni kurulan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni Başkanı İlhan Çalışkan ve dernek üyeleri Vali Ahmet Zahteroğulları'nı ziyaret etti.

Vali Ahmet Zahteroğulları, ilimizde yeni kurulan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan ile üyeler Akpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Şengüleç, Okçular Köyü Muhtarı Lütfi Gülenç, Ağaççılar Köyü Muhtarı Turan Cebeci, Geçitveren Köyü Muhtarı Sabahattin Altunel, Bahçeköy Köyü Muhtarı Aydın Akbay, Alıçören köyü Muhtarı Mehmet Karakaya, Yayladınlar Köyü Muhtarı Osman Poyraz ve Ulumescid Köyü Muhtarı Mustafa Öztürk ile ziyarette bir araya geldi. Ziyarette Dernek Başkanı İlhan Çalışkan, dernek üyelerini Vali Zahteroğulları'na tanıştırdı ve dernekleri hakkında bilgiler verdi.

Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni Başkanı İlhan Çalışkan'a ziyaretleri için teşekkür eden Vali Zahteroğulları da muhtarlar arasında bölünme olmasından mutlu olmadığını kaydetti. Meslek örgütlerinin birlikte olması gerektiğine de vurgu yapan Vali Zahteroğulları, derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının siyasetten bağımsız hareket etmeleri gerektiğini ifade etti ve en kısa sürede muhtarlara bağlı derneklerin bir araya gelmesini arzu ettiğini söyledi. Haber Merkezi