Bolu Muhtarlar Derneği ve Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanları ile dernek üyesi muhtarlar Bolu Valisi Aydın Baruş'u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Özbey ile Bolu Merkez Mahalle ve Köy Muhtarlarını Valilik Abant Toplantı Salonunda kabul etti. Muhtarların ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ve muhtarlar ile tek tek tanışan Vali Baruş, "Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Bolu Valisi olarak sizlerin aracılığıyla vatandaşlarımıza hizmet etme gayretinde bulunacağız. Sizler vatandaşlarımızın bire bir oylarıyla seçtikleri temsilcileri olduğunuz için bizim nezdimizde bu özelliğiniz çok önemli bir nitelik arz ediyor. Artık vatandaş neyi istiyorsa ve arzu ediyorsa yönetim de kendini ona göre ayarlıyor. Bizler de Bolu'da bu anlayışın birer temsilcisi olarak bulunuyoruz, bizim anlayışımızda temel amaç vatandaşa hizmet. Sizler vatandaşlarımızın sorunlarını, günlük hayatlarında karşılaştıkları zorlukları dile getirecek temsilcilerisiniz. Bu sorunları bizlere iletirseniz memnun olurum. Vatandaşlarımızın yaşadıkları temel sorunları bizlere ilettiğiniz takdirde bunların çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız. Burada görev yaptığımız süre içerisinde bu anlayışla vatandaşımıza hizmet etmeye çalışacağız. Karşılıklı anlayış ve diyalog içerisinde bu vazifeyi başarılı bir şekilde yürüteceğimize inanıyorum. Zaman zaman bir araya geldiğimizde karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız. Hepinize görevlerinizde başarılar dilerim" dedi.

Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen ile Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Özbey de Vali Baruş'a hayırlı olsun dileklerini ileterek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra Bolu Valisi Aydın Baruş, ziyarete katılan muhtarların kendisine iletmiş oldukları talep ve isteklerini tek tek not alarak, takip edeceğini söyledi. Haber Merkezi