Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanı Necmi Tunca, beraberindeki Başkan Yardımcısı İlkay Bağatır ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Başer ile birlikte ‘Muhasebeciler Haftası' dolayısıyla Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinde 1-7 Mart tarihlerinde kutlanmakta olan Muhasebeciler Haftası ile ilgili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a bilgiler veren Bolu SMMM Odası Başkanı Necmi Tunca, ilk etkinlik olarak 1 Mart'ta basın kuruluşlarına yönelik Köroğlu Kongre Salonu'nda bir brifing düzenlediklerini belirterek, bu haftayı çeşitli etkinliklerle geçireceklerini söyledi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise konuşmasında muhasebecilerin her zaman yanında olduklarını belirterek; ”İnsanlar kendi hesabını tutamazken, muhasebeciler herkesin hesabını tutuyor. Devletin gelir ve giderlerinin önemli bir bölümü muhasebecilerin ellerinden geçiyor. Bir işletmenin kurulması için sağlıklı bir muhasebe sisteminin kurulması gerekiyor. Ülkemiz bu konuda önemli bir noktaya geldi. Sizlerin bu konuda çok fazla emeğiniz katkınız ve desteğiniz var. Çalışmalarınızda başarılı diliyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.