Bolu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Necmi Tunca, Başkan Yardımcısı İlkay Bağatır, Oda Sekreteri Fahrettin Başaran, Oda saymanı İsmail Vardallı, BESOB Başkanımız Tahir Gayret'i makamında ziyaret etti.

Bolu SMMMO Başkanı Necmi TUNCA ziyarette yaptığı konuşmada, 1-7 Mart tarihleri Muhasebeciler Haftası dolayısıyla İlimizdeki kurum ve kuruluşlara bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını belirterek bu ziyaretlerden birini de iç içe bulunduğumuz esnaf ve sanatkarların kuruluşu olan Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine yaptıklarını söyledi.

Birlik Başkanımız Tahir Gayret ise yaptığı konuşmada, esnaf ve sanatkarların mali işlerini düzenleyen onların ekonomik sıkıntılarını yakından paylaşan onlara destek veren tüm serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimizin haftasını kutlar, bu nazik ve anlamlı ziyaretinizden dolayı başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim dedi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Birlik Başkanı Tahir Gayret, özellikle birlik ve bağlı odaların bağımsız deneticiler tarafından denetlenmesinin önemi üzerinde fikir alış verişinde bulundu. Karşılıklı olarak bağımsız denetlemenin önemi üzerinde duruldu. Denetlenen kurumların çalışmalarının daha verimli olacağının bu konuda mali müşavirlere çok iş düşeceği belirtildi.