CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP örgütlerinin Bolu'da seçim çalışmalarına destek olmak için Dörtdivan, Yeniçağa ve Gerede'de temaslarda bulundu.

Muharrem İnce, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'a seçim çalışmalarında destek verdi. Bolu'nun Dörtdivan İlçesi'nde partisinin seçim çalışmalarını katılan Muharrem İnce, esnafları ziyaret etti. İnce kahvehanede vatandaşlara seslenerek, ilçede partilerine az oy çıkmasına değinerek, 7 bin nüfus 186 tane oy. Niye oy alamıyoruz. Fukaralık diz boyu, adam gidip kaçak sarayda yaşıyor. Kilosu 4 bin TL'lik beyaz çay içiyor. Tanesi bin TL'lik bardağı alıyor. 7 tane uçak alıyor. Millet fukara, millet Ak Parti'ye gidiyor. Bizim kabahatimiz ne? Bunu sormak istiyorum. Biz Müslüman mı değiliz. Elhamdülillah müslümanız. Allah'ın ayetleriyle dalga geçenler bunlar. "Bakara makara" diyenler bunlar. Hırsızlık bunlarda, yolsuzluk bunlarda. Bin 150 odalı sarayda yaşıyor, gezmeye kalksan bir hafta sürer. 13 yıldır iktidar bunlar. Şimdi bakıyorum sizin nüfus azalıyor. Tanju Özcan ilçenize 80 kere gelmiş ve Bolu Bolu olalı Meclis'te hiç bu kadar konuşulmadı. Bu çocuğa destek olun" dedi. İnce konuşmasının ardından kahvehanede oturan vatandaşlara, "Şimdi delikanlı gibi söyleyin kim CHP'ye oyunu atacak?" diye sordu. İnce el kaldıran vatandaşların arasındaki 75 yaşındaki Servet Güler'in elini öptü.

Dörtdivan'ın ardından Yeniçağa'ya geçen Muharrem İnce ve partililer, burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İnce2nin son durağı ise Gerede oldu. Haber Merkezi