Boluspor A2 takımının golcüsü Muhammet Enes Yılmaz gollerine milli takım da devam ediyor. U18 Milli takım kadrosuna antrenör Vedat İnceefe tarafından davet edilerek Yunanistan mili maçı kadrosuna çağrılan Enes Yılmaz, 1-1 devam eden karşılaşmanın 81'nci dakikasında Türkiye adına Yunanistan karşısında topu filelere göndererek hem takımını galibiyete taşıdı hem de Boluspor'a ayrı bir gurur yaşattı.
U18 Milli Takımı, deplasmanda hazırlık maçı yaptığı Yunanistan'ı 2-1 yendi. Doxa Drama Stadı'nda oynanan maçta Millilerimizin gollerini 30.dakikada Melih Okutan ve 81.dakikada Muhammed Enes Yılmaz atarken, Yunanistan'ın tek golü 53.dakikada Georgios Ktistopoulos'tan geldi.
U18 Milli Takımı bu yılın Şubat ayında Danimarka ile 2 hazırlık maçı oynarken, Ocak 2014'te Rusya'da katıldığı Valentin Granatkin Turnuvası'nda yaptığı 4 maç sonunda dördüncü olmuştu.
Boluspor forması giyen ve maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan 1996 doğumlu Muhammed Enes Yılmaz ile Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gümüşordu'da oynayan 1996 doğumlu Çağlar Söyüncü ilk kez ay yıldzlı formayı giydi.
Türkiye: 1-Emre Koyuncu, 2-Egemen Zengin (k), 3-Fırat Bilem, 4-Fethi Özer, 5-Çağlar Söyüncü, 6-Doğan Erdoğan, 7-Melih Okutan, 8-Mert Öztürk, 9-Oğulcan Çağlayan, 10-Burak Can Çamoğlu, 11-Orkan Çınar