AK Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz seçim çalışmalarına Karamanlı Mahallesi'nde devam etti. Başkan Yılmaz bir açıklama yaparak, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın; ‘AK Partiye oy verenler parayla oy veriyor' demesini eleştirdi. Yılmaz; Muhalefet Bolu Milletvekili Mecliste; ‘AK Partiye oy verenler parayla oy veriyor' diyerek seçmeni satılık hale düşürerek kendi seçmenine, Bolu insanına hakaret etmiştir. Maalesef bu milletvekili bütün Türkiye tanımış oldu” dedi.
Başkan Yılmaz açıklamasında hızla sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamak için gece gündüz çalıştıklarını belirterek; Karamanlı Mahallesi'nde seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son viraja girdik seçime son 1 ay kaldı. Seçim gezilerinde vatandaşların hem Karamanlı Mahallesi'ne hem de Bolu'ya yapılan çalışmaları algılaması bizi onore ediyor. İnşallah D-100 Güneye gittiğinde her taraf yem yeşil olacak. Kondisyon aletlerinin olduğu 7,5 km büyüklükte devasa bir park, eğlenme, dinlenme, yürüyüş alanlarına dönüşecek yolun kenarında ise alışveriş merkezleri ve dükkanlar olacak bu yaşam alanı projemiz bu mahallemizden geçecek. İnsanlar burada stres atacak, hava alabilecek, çocuklar doyasıya bu parkta oyun oynayabilecek ve bu park ile Karamanlı Mahallesi ile iç içe olacak. Böyle bir projenin dünyada eşi benzeri yok. Bu proje Bolu'yu dünyanın en kaliteli kentlerinden bir tanesi haline dönüştürecek” dedi.
Olmayan projeleri var ediyoruz
İmar Planını yeniden oluşturmaya çalıştıklarını belirten Başkan Yılmaz,”1985 yılında Bolu'nun imar planları onaylanmış. O dönemde yeşil alanlar ve parklar projede düşünülmemiş. Biz bunların tamamını şimdi planlayıp düşünmeye başlıyoruz. Olmayan projeleri var ediyoruz. Belediyenin arkasında da fırka tepesini kaldırıp, orayı tekrar tepe haline dönüştürürken altını da otopark olarak inşa ettik. Bolu'da inanılması zor olan şeyleri yaparak Bolu'yu geleceğe taşıyoruz” diye konuştu.
Bolu insanına hakaret etmiştir

milletvekili bütün Türkiye tanımış oldu. Hangi yüzle seçmene gidiyorlar bunu da anlamak mümkün değil. Bu yapılardan bu şirretliklerden Allah hem beni hem Bolumuzu hem ülkemizi korusun biz hizmetkarlığa devam etmek için ant içtik” şeklinde konuştu