Gerede İlçe Müftülüğü tarafından Melih Gökçek Kültür Merkezi'nde musiki programı düzenledi.

Program Bolu Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğunca icra edildi. Programda birbirinden güzel tasavvuf müziği eserleri seslendiren topluluk, izleyenlerin beğenisini kazandı. Melih Gökçek Kültür Merkezi'nde düzenlenen tasavvuf müziği konserine Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Bolu İl Müftüsü İzani Turan, çevre İlçe Müftüleri, protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği program İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programa İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu'nun açılış konuşmasıyla devam edildi. Bolu İl Müftüsü İzani Turan, tasavvuf musikisinin önemini anlatan bir konuşma yaptı. Bolu Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu tarafından verilen konser de birbirinden güzel tasavvuf müziği eserleri seslendirildi.

Bolu Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu'nun çalışmalarının son durağı ilçemiz Gerede oldu. Bolu'daki İmam ve Müezzinlerden oluşan Bolu Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu ilk kurulduğu yıldan beri kendini yenileyerek çalışmalarına ve konserlerine devam ediyor. Gerede Müftülüğü'nün organizasyonu ile 06 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 19.00 ile 21.00 saatleri arasında Melih Gökçek Kültür Merkezi'nde yapılan program ile grup muhteşem bir konser gerçekleştirerek İlçe halkından büyük takdir aldı. Gerede Medya Takip