Hulusi DİKER kimdir?

1960 Mudurnu Karacakaya Mahallesi'nde doğdum. Orman İşletmesinden emekli Hacı Turhan ve Fatma DİKER'in oğluyum. İlk ve Ortaokulu İlçemizde Cumhuriyet İlkokulu ile ortaokulda okudum. Lise tahsilini Bolu Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyup 1967-1977 döneminde mezun oldum.

1980-1981 arası askerlik görevimi tamamladıktan sonra 1982-1995 yılları arası işçi olarak çalışıp, 1995 yılında nakliye ve inşaat malzemeleri satışı ile yolcu taşımacılığı yaparken, 1999 yılı yerel seçimlerinde İlçemizde İl Genel Meclisi Üyeliğine seçildim.

Bu görevim esnasında 1999-2000/2001-2002 yılları 2 dönem İl Daimi Encümenliği yaptım. 1999-2004 görev süresince diğer İl Genel Meclisi üyeleri aynı siyasi partiden seçildiğimiz Sayın Muzaffer KALİNCİ ve DP'den seçilen Sayın Hayrettin ULU Ağabeyimle beraber hiçbir zaman siyasi görüşlerimizi ön plana çıkarmaksızın çok uyumlu çalışma sergileyerek ilçemize son yılların en güzel ve kalıcı hizmetler getirerek çevre ilçelere örmek olduk.

İlçemizde bulunan o zamanki adı ‘Çok Programlı Yatılı Meslek Lisesi' olarak inşaatına başlanmış şimdiki YİBO'nun inşaatının tamamlanması İlçemizde hizmet verecek olan tüm branşlarda memur ve idareci kadrolarını emin olun hemen hemen tam kadro olarak çalışmalarını sağladık.

Kısaca belirtmem gerekir ise; hiç kimseyle hiçbir kurumla hiçbir siyasi görüşle kısır döngü içerisine girmeden ilçemiz menfaatleri doğrultusunda görevimizi hayırlısı ve alnımızın akı ile görevimizi tamamladık.

Nisan 2005 yılında o zamanın parası ile 150 milyar finansmanla aldığımız kooperatifi şu anda en son kayıtlara baktığımızda şimdiki para ile 9 milyon 700 bin lira civarında finansmana çıkarttık. Yaklaşık 180 üyemize asaleten ve kefaleten vermiş olduğumuz kredilerde tam destek TESKOP'un Genel Başkanı veya Genel Başkan Yardımcılarımızın da bize vermiş olduğu destekle, şu anda 60 aya varan krediler tanzim ediyoruz. Faizlerimiz çok düşük her türlü hizmeti üyemize hiç kesintisiz veriyoruz.

Devlet dairesi gibi sabah 8:00, akşam 6:00, iki tane personelimizle güven içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugüne kadar hiç sıkın