Mudurnu-Abant istikametinde sabah erken saatlerinde görülen ve güçlü bir ışık yayan cismin ne olduğu merak ediliyor. Mudurnu-Abant istikametinde görüntülere yansıyan güçlü ışığın ufo mu olduğu akıllara geldi. Bölgede yaşayan vatandaşlar zaman zaman buna benzer görüntülerin bu çevrede gördüklerini belirttiler.

Geçtiğimiz sabah Mudurnu Delice Köyü Bayramlı Mahallesinde çiftçilik yapan Rafet Evran sabah namazı için evinden camiye gitti. Evde bulunan Rafet Evran'ın oğlu Saffet Evran ise babasının camiye gitmesinden sonra dışarıda bir uğultu ve hareketlilik hissetti. Evran, tedirginlik ile ‘acaba ahırda hayvanlar mı rahatsız oldu' diye bakındı ve sonrasında evlerinde kurulu kamera sistemine göz attı.

Saffet Evran kamera kayıtlarını izlerken saat 06.24 ila 06.26 arasındaki 2 dakikalık görüntüde bugüne kadar hiç görmediği bir cismin kameraya takıldığını fark etti. Camiden dönüşte Baba Rafet Evran ile uzun müddet Kamera kayıtlarını inceledikten sonra ‘acaba bu nedir, çok kuvvetli bir ışık veriyor, 2 adet üstte, 1 adette altta ışık saçan bir cisim, acaba bu ufo mu' diye düşündüler.

Haber Merkezi