7 Haziran seçimleri bir hafta kala Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Kader Garipoğlu çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Hafta sonu seçim çalışmalarını Mudurnu ilçesinde sürdüren Garipoğlu, gördüğü ilgi karşısında mutlu olurken yaptığı açıklamada, bu ilginin yorgunluğunu aldığını ama omuzlarına çok büyük bir sorumluluk yüklediğini dile getirdi.

Mudurnu kararını veri

MHP Milletvekili adayı Kader Garipoğlu yaptığı açıklamada; Mudurnu ilçemizde diğer ilçelerde olduğu gibi çok büyük bir ilgiyle karşılandık. Özellikle ilk kez oy kullanacak olan gençlerimizin MHP'ye karşı olan ilgisi beni çok mutlu etti. Gelecek nesiller adına da gurur duydum. Bu Osmanlı kentine yakışan onların kıymetini bilecek, tarih şuuruna sahip bir partiye oy vermek olacaktır. Onlarında bunu yapacağına gönülden inanıyorum” dedi.

Hem Mudurnu hem ülke kurtulacak

Mudurnu'nun artık MHP'yi istediğini belirten Garipoğlu; Kiminle konuşursam, ‘ne olur kızım bizi bunlardan kurtarın' diyor. Öyle yürekten ve içten dua ediyorlar ki, AKP iktidarı döneminde yaşadıkları sıkıntılar ve acılar yüzlerine seslerine yansıyor. Bu bizlerinde sorumluluğunu artırıyor tabi. Rabbim 7 Haziran akşamı tüm Mudurnu ile birlikte tüm ülkeyi AKP iktidarından kurtaracak inşallah. Bu soylu, asil insanlar gülmeyi ve mutlu olmayı hak ediyorlar. Tüm ülke 8 Haziran sabahına MHP'nin tek başına iktidar olmasıyla uyanarak bu mutluluk gerçekleşecektir” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi