Son Destan isimli dizinin yayını için TRT ile anlaşan BKM dizinin ilk bölümünü Mudurnu ilçesinde çekmeyi planlıyor. Oyuncu Sorumlusu Erdal Yavan çekilecek olan dizi için bölgeden her yaştan oyuncuya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Mudurnu ilçesinde çekilmesi planlanan dizide oynayacak oyuncuların seçimi için Aralık ayı sonuna kadar Bolu'da ve Mudurnu'da seçmeler yapılacak. Başvuracak oyuncu adayları ile ilgili bilgiler veren Erdal Yavan, yardımcı oyuncuya ihtiyaçları olduğunu belirterek herkesin kendilerine müracaat edebileceğini ve profesyonellik şartının aranmadığını belirtti.

HER YAŞTAN OYUNCUYA İHTİYAÇ VAR

Çekilecek dizi ile ilgili bilgiler veren Oyuncu Sorumlusu Erdal Yavan, Bolu ve Mudurnu'da, TRT'ye Beşiktaş Kültür Merkezi olarak 6 bölümlük Son Destan isimli bir dizi çekeceğiz. Bununla alakalı Bolu ve Mudurnu'dan her yaştan oyuncuya ihtiyacımız var. Ekibimizde yer almak isteyenlerin başvurularını bekliyoruz. Güzel bir proje olacak. Diğer illerde de çekeceğiz ama öncelikle çekimlerimiz Ocak ayının başında Bolu'da ve Mudurnu'da olacak” dedi.

PROFESYONEL OLMANIZA GEREK YOK

Yıllardır dizi ve sinema sektöründe uygulayıcı yapımcılık ve aynı zamanda oyuncuk yapan Erdal Yavan, Burada yapacağımız çalışmalar için öncelikle yardımcı oyuncu arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Daha sonraki çekeceğimiz sahnelerde de bize başvuracak kişilerin bu işi profesyonel olarak yapmış olmalarına gerek yok, bir iki diyalog vereceğimiz oyuncu arkadaşlara da ihtiyacımız olacak” şeklinde konuştu.Oyuncu Sorumlusu Erdal Yavan: 05076624596

(Emrah ÖGET)