Mudurnu Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Mudurnu Belediyesi Meclis salonunda yapıldı.
Mudurnu Kent Konseyinin verdiği dilekçeler Meclis toplantısında haraketli dakikalar yaşattı. Mudurnu Kent Konseyinin verdiği dilekçe ile aspesli boruların Kanser yapma riskine karşı değişiminin ve bu değişim için Belediye ye yük olmayacağı yönünde bir yazı meclise sunuldu. Fen işleri konu hakkında Meclis üyelerinin sorularını yanıtladı.
MUDURNU KÜÇÜK EV
Yıllardan beri, tartışılan Küçük Ev şimdi de Meclis gündemine Mudurnu Kent Konseyinin dilekçesi ile geldi. Bir süre önce Mudurnu Ekmek Satış büfesi yapılan yerin Mudurnu Kent Konseyi tarafından Halk Eğitim kanalı ile istenmesi ve burada Mudurnu Turizm faaliyetleri ve El sanatları satış reyonunun haricinde, burada Rehberlik hizmetleri verilmesi ile ilgili dilekçe sunuldu.
Mudurnu Belediyesi Fen Memurluğu ve bazı Meclis üyelerinin de desteği ile, burada bir Proje düşünüldüğü için burayı şu an veremeyiz denildi. Mudurnu AK Parti Meclis Üyesi Muzaffer BİLİCİ Küçük Ev in orada uygulanacak Proje hakkında bilgi verir misiniz, buraya ne yapılacak diye sordu, yanıt buraya projemiz var denilerek geçiştirildi.