Mudurnu'da kuyumculuk yapan Ömer Büyükarmutçu, yıllardan beni tavukçuluk işi yaptığını ifade ederek, son 3 yıl içerisinde organik yumurta ve piliç işine girdiklerini ifade etti.
Büyükarmutçu, İstanbul da 4'üncüsü düzenlenen Doğal ve Organik ürünler Fuarına katılarak daha geniş çevreye hitap etmek, pazarda tanınmışlığı artırmak ve yeni pazarlar bulmak için görüşme ortamları yakalamak olduğunu belirtti.
Ömer Büyükarmutçu, Organik Yumurta ve Tavuk üretimini sertifikalı ve denetim altında yaptıklarını belirterek, Tavuklarımız stressiz ortamlarda gezinti alanlarında rahat bir şekilde hareket ettiklerinden ve özel kendilerinin hayvansal atıklar kullanmadan ürettikleri yemleri kullandığından dolayı, tüketicilerden tebrik aldıklarını ifade etti.
Fuarda Tüketicinin ilgisinden memnunuz
Büyükarmutçu, Fuar'ın ilk günü olmasına rağmen ilginin gayet kendilerini memnun ettiğini belirterek, İstanbul Bölgesindeki Zincir Mağazalarda Organik Raflardaki ürünlerimizin sayesinde Tüketici bizi tanımaya başlamış, bu ise bizi çok memnun ediyor dedi.
İstanbul'a Mudurnu organik yumurtayı sevdireceğiz
Başta İstanbul Olmak üzere, Organik üretilen Yumurtaları tüketicinin beğenisine sunduk ve olumlu sonuçlar aldık. İstanbul Mudurnu adını ve kalitesini Yumurta ve Organik Piliç etinde de hissedecek dedi.