Mudurnu yolunun Tepe Karakolu mevki kısmının yapımı tamamlandıktan sonra Bolu'dan itibaren 6,5 km.lik kısımda da çalışmalara başlanmıştı. Milletvekili Ali Ercoşkun, 52 km.lik Mudurnu yolunun geri kalan kısmının da yatırım programına alındığını ve ihalesinin yapıldığını müjdeledi. Ercoşkun, Turizm ve ticari anlamda Bolu için çok önemli olan Mudurnu yolunun tamamının yapımına başlanacak” dedi.
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun Mudurnu yolunun tamamının ihaleye çıktığını duyurarak, bu yolun Bolu için çok önemli olduğunu ve önümüzdeki süreçte yolun tamamının yapımına başlanacağını söyledi. Yolun Tepe Karakolu mevkii kısmındaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Bolu'dan Mudurnu'ya doğru başlayan 6,5 km.lik çalışmalara devam ediliyordu. Ali Ercoşkun 52 km.lik yolun geri kalanının da yatırım programına alındığını ve ihale edildiğini açıkladı.
Ercoşkun, İhale yapıldı ve Kamu İhale Kurumu süreci tamamlandıktan sonra yolun geri kalanında da çalışmalara başlanacak. Bolu-Mudurnu yolu, turizm ve ticari anlamda ilimiz için çok önemli. Mudurnu ve Göynük'te beyaz et sektörünün yaygın olması nedeniyle ticari anlamda önemli olan bu yolumuz yapılınca il içi ulaşıma da katkı sağlayacak. Bu, büyük ve uzun zamandır beklenen işti. İhalenin yapılması ile yolun tamamı yapılacak. Bolumuza hayırlı olsun” dedi.