Mudurnu Özel Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nda yeni eğitim sezonu için öğrenci kayıtları Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmet veren Mudurnu Talebe yurdu geçtiğimiz yıllarda birçok öğrencisini Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi vb. Liselere yerleştirme başarısı gösterdi.

Barındırdığı öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunan ve onları her yönü ile hayata hazırlamaya çalışan bu yurt fiziki mekânlarının güzelliği ile de dikkat çekiyor. Öğrenciler için hazır halde bulunan yurtta etüt salonları, yatakhaneleri, yemekhanesi bilgisayar odası kitaplığı ve diğer sosyal alanları ile yıllardır öğrencilerine kaliteli bir hizmet sunuyor. Mudurnu Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneğinin işlettiği bu yurtta öğrenciler tüm hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanıyor. Ayrıca yurtta kalan ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim masrafları da karşılanıyor.

Öğrencilerinin derslerinde başarılı olmaları için en iyi ortamın hazırlandığı kurumda etütler, öğrencilere destek olan gönüllü öğretmenler eşliğinde yapılıyor. Böylece derslerinin daha iyi anlaşılması ve ödevlerinin en iyi şeklide yapılması için gerekli destek ve takviye imkânı bulunuyor. Bu avantajları ile başarılı olmak artık Mudurnu Talebe Yurdunda çok daha kolay. Öğrencilerine sağladığı bu eğitim imkânlarının yanında manevi değerler eğitimine de ayrı bir özen gösterilerek ufku ve vizyonu geniş, bilgili ve kültürlü gençler yetiştirilmesi hedefliyor.

Yurtta yapılan etkinlikler, yarışmalar, geziler, piknik organizasyonları ile öğrencilerin sosyal ihtiyaçları da en güzel şeklide karşılanıyor. Kurum adına gazetemize açıklama yapan Yurt Müdürü Ferit COŞKUN Yeni dönemde uzman kadromuzla Mudurnu'daki gençlerimizin eğitimlerine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Çocuklarının eğitimine özen gösteren velilerimizi kurumumuz görmeye davet ediyoruz. Burada tüm hizmetlerimizi ücretsiz olarak veriyoruz. Özellikle 6, 7 ve 8. Sınıfa gidecek öğrencilerimizin en iyi şeklide yetiştirilmesi çok önemli. Geçtiğimiz dönemden daha da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Sizler aracılığı ile halkımıza çağrıda bulunuyoruz. Yanı başınızdaki bu fırsatı kaçırmayınız ve sınırlı kontenjanlarımızdan yararlanınız” dedi.